logo nytest

Forår 2017

Alsidighed på Familie og Naturoplevelser Nyruphus

Så står foråret for døren og vi er igen klar med masser af nye oplevelser for hele familien. Vi starter med af afholde et af vores populære partnerskabsarrangementer søndag d. 2. april  fra kl. 11-14.Temaet er: På sporet af forår

Denne dag vil stedet summe af aktiviteter og oplevelser som f.eks. birketræstema som udgangspunkt for sanse, info og smagsoplevelser. Der er mulighed for at gå naturrunder med spændende opgaver, der kan gøre os alle klogere på naturen. Der vil være påske / tegneværksted i naturrummet med masser af spændende aktiviteter. Vi har på dagen forberedt en fotokonkurrence der går ud på at fotografere forårets bedste naturbillede på området . Selv om det er tidligt forår er naturlegepladsen med Ørn & Ferdinand i baghaven, klar til leg og oplevelser.

Derudover serveres der suppe og snobrød over bål, salg af honning og chokolade ved Nikolaj Wium og ikke mindst salg af spændende produkter såsom tekstil, grafik, forårsblomster og snedkerier fra vores producerende værksteder.

Skovcaféen serverer i dagens anledning en speciel ”partnerskabsmenu”. Der er gratis adgang til arrangementet.

Hvad sker der ellers på Familie og Naturoplevelser Nyruphus?

Vi har i samarbejde med LOF fem spændende arrangementer på kalenderen. Allerede søndag d. 9. marts  afholder vi  ”En verden uden bier-og honning” ved Nikolaj Wium. Igen d.1. april får vi besøg af Stine Haxbøl der vil lære os noget om ”Kaniner, høns og duer for begyndere” og d.23. april kommer Stine igen og fortæller om ”Den lille selvforsyning, for dig med have”. Lørdag d. 29. april skal vi ”ud i naturen” med Henrik Lieberkind og lørdag d. 20. maj kommer Stine igen forbi og lærer fra sig om ”fra frø til frokost”.

Alle arrangementerne afsluttes med en skøn brunch i Skovcaféen. Priser og tider og tilmelding, læs mere på vores hjemmeside. Husk vores dejlige Skovcafé holder åbent alle dage, dog lukket på mandage.

D. 7. maj er det ”Skovens dag” og igen vil hele området summe af aktiviteter og liv og husk det er for hele familien.

Vi kan allerede nu løfte sløret for at der kommer masser af spændende arrangementer såsom løb, ride-events, besøgsdage i økohaverne og meget mere i løbet af foråret. Følg med her på hjemmesiden og på face-book.

Vi ses i naturen.

 

Kom ud og få naturoplevelser

Med hele familien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få seneste nyt fra Nyruphus

Friluftsrådet

Familie og Naturoplevelser - Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2013 Nyruphus