logo nytest

Distanceridning ved Nyruphus

Distanceridning ved Nyruphus

Endurance Riders Denmark (ERD) afholder i samarbejde med Helsingør Kommune, Skov- og Naturstyrelsen samt Naturcenter Nyruphus et stort internationalt event i distanceridning i skovene omkring Helsingør. Dette event finder sted 9. – 11. Juni 2017 og stævnet udgår fra Naturcenter Nyruphus. Her forventes ryttere og heste fra flere europæiske lande og der rides mellem 40 og 160 km per dag. Dette stævne er ligeledes vært for Danmarksmesterskabet i distanceridning på distancen 120 km. Heste og ryttere forventes at ankomme allerede fra om tirsdagen den 6. juni og herfra vil området omkring Nyruphus summe af aktivitet.

Distanceridning er hestesportens maraton. Der rides i naturen efter afmærkede ruter og gælder det om at komme først i mål med en frisk hest. Hvert loop består af mellem 20 og 40 km, hvorefter equipagen får pause (kaldet vetgate) inden der rides ud på næste loop. I pausen (vetgate) undersøges hesten af en dyrlæge for at sikre at den ikke lider overlast. Hvis dyrlægen vurderer at hesten kan lide overlast ved at fortsætte udelukkes hesten fra konkurrencen. Denne konkurrenceform kræver at både hest og rytter er topatleter og at de har et team bag sig, som servicerer hest og rytter på ruten og i vetgate. Alle Vetgate foregår ved Nyruphus, så her er massere at se på for tilskuere, ligesom man vil kunne opleve de flotte heste og deres ryttere i de omkringliggende skove. Alle tilskuere er velkomne.

ERD byder alle velkommen.

Besøg ERD hjemmeside hvis du vil vide mere om Distanceridning

Kom ud og få naturoplevelser

Med hele familien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få seneste nyt fra Nyruphus

Friluftsrådet

Familie og Naturoplevelser - Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2013 Nyruphus