logo nytest

Mødelokaler

Kursus og mødelokaler
Et fagligt godt indhold, der bliver understøttet af gode naturoplevelser i løbet af dagen, giver en langt større succesoplevelse for deltagerne. I samarbejde med dig arrangerer vi gerne naturoplevelser til dit kursus eller møde. Vi er altid klar til at skræddersy kurser og møder, der passer til netop jeres behov og vi udarbejder gerne tilbud, helt uforpligtende.

Kursus & mødefaciliteter

Hold mødet hos os hvis I forventer lidt mere... Vi kan tilbyde unikke omgivelser, lette retter og lokale delikatesser, uformel tone og super betjening.

Vi kan tilbyde flere forskellige typer mødepakker, og kan naturligvis skræddersy et arrangement lige til jeres behov. Vælg mellem forskellige mødepakker.

Halvdagsmødepakker fra kl. 8.30-13.00 kr. 375,- pr. person ekskl. moms Inkl. forplejning, standard AV-udstyr, lokaleleje.

Heldagsmødepakker fra kl. 8.30-16.00 kr.475,- pr. person ekskl. moms Inkl. forplejning, standard AV-udstyr, lokaleleje.

Fri Wi-Fi og fri parkering

Lokaler

Rød stue, plads til 16 personer. Der forefindes lærred og flipover. Hvid stue, plads til max. 8 personer ved et bord Rød stue og café, plads til 32 personer.

Det er oplagt at møde naturen i pauserne. Vores omgivelser indbyder til at man kan gå nogle fine ture i området lige udenfor mødefaciliteterne.

Kort og informationer om området forefindes på området og i caféen. For yderligere oplysninger og reservation tlf. 41 86 86 86

pr. person ekskl. moms Inkl. forplejning, standard AV-udstyr, lokaleleje.

Kom ud og få naturoplevelser

Med hele familien

Friluftsrådet

Familie og Naturoplevelser - Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2013 Nyruphus