logo nytest

Mulighedernes Huse - Afklaringsforløb

afklaringEn hverdag med muligheder – også til dig
Står du i den situation, at dit Jobcenter har brug for at sende dig i et afklaringsforløb, er Mulighedernes Huse helt sikkert et sted, som er værd at overveje. Mulighedernes Huse tilbyder en bred vifte af erhvervsrettede muligheder i et skånsomt og rummeligt miljø, hvor der udarbejdes et særligt tilrettelagt forløb, som passer til lige præcis dine behov og ønsker. Dit forløb bliver koordineret og afdækket af en yderst velkvalificeret og engagerende personalegruppe, som er der for at hjælpe netop dig igennem dit forløb ad den korteste og mest skånsomme vej.

Som et led i sagsbehandlingen på dit Jobcenter kan det nogle gange være nødvendigt at indgå i et erhvervsrettet forløb, hvis formål er at afklare dine faglige, sociale, sproglige eller personlige udfordringer, samt dine kompetencer, ressourcer og udviklingsmuligheder. Oplysningerne udarbejdet under et afklaringsforløb anvendes af din sagsbehandler til en eventuel vurdering af dit forsørgelsesgrundlag eller for at afdække dine job-, revaliderings- eller uddannelsesmål og muligheder.

Kontakt din sagsbehandler i Jobcentret for at høre mere om dine muligheder for at få bevilget et afklaringsforløb i Mulighedernes Huse, eller kontakt os, hvis du er interesseret og ønsker uddybende oplysninger.

Vi ser frem til at møde dig!

Kom ud og få naturoplevelser

Med hele familien

Friluftsrådet

Familie og Naturoplevelser - Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2013 Nyruphus