logo nytest

Mulighedernes Huse - Fleksjob

flexEn hverdag med muligheder – også til dig 
Nye udfordringer, nye kollegaer, nye kompetencer, en alsidig hverdag og efteruddannelse. Mulighedernes Huse tilbyder dig, som er bevilliget fleksjob, en arbejdsplads fuld af muligheder. Som ansat bliver du en del af et af vores team, enten i en af de faste stillinger eller i en sæsonbestemt stilling.

Ved ansættelse får du mulighed for personlig udvikling, du kan tilegne dig yderligere kompetencer og blive efteruddannet til at løse forskellige typer af arbejdsopgaver. Eksempelvis vil der både være administrative arbejdsopgaver, køkkenproduktion, servering i cafeen, gårdbutik, salg og service, marketing samt pædagogiske opgaver med børn og leg i naturen.

Der er løbende plads til ca. 8 personer i fleksjob på Familie og Naturoplevelser – Nyruphus. Heraf vil nogle stillinger være faste, mens andre vil være ansat i en sæsonbestemt periode.

Vi ser frem til at møde dig!

Kom ud og få naturoplevelser

Med hele familien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få seneste nyt fra Nyruphus

Friluftsrådet

Familie og Naturoplevelser - Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2013 Nyruphus