logo nytest

Mulighedernes Huse - STU

stuyEn hverdag med muligheder – også til dig

STU, den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse, er et oplagt uddannelsestilbud til dig, hvis du er i alderen 17 til 25 år og har behov for et uddannelsestilbud, der tager højde for forskellige indlærings- og udviklingsforstyrrelser. Mulighedernes Huse tilbyder den 3-årige STU-uddannelse til dig, der kan have gavn af en personlighedsdannende, praktisk og erhvervsrettet uddannelse.

I Mulighedernes Huse kan du vælge mellem 3 spor, der giver den enkelte elev muligheden for at tilegne sig nye kompetencer og samtidig få afklaret, i hvilken retning dit fremtidige arbejdsliv skal gå.

Det ene spor er som naturplejeassistent, hvor dine opgaver fx kan være at slå græs, klippe hæk, rive blade eller hjælpe med pasning af dyr som får og høns.

Det andet spor er som skovmedhjælperassistent, hvor du fx kan arbejde med at fælde træer, beskære buske, udføre lettere anlægsarbejde eller køre med maskiner.

Det tredje spor er som køkken- og serviceassistent, hvor du fx kan arbejde med madlavning, rengøring, servering, receptionsopgaver, salg og service i skovbutikken og skovcafeen.

Undervejs i din uddannelse vil der være mulighed for at kombinere elementer fra alle tre spor. På den måde hjælper vi dig med at sikre, at du finder den retning, der er den helt rigtige for netop dig.

Samtidig vil der i løbet af din uddannelse være mulighed for, at du erhverver dig nogle ekstra kompetencer. Det kan fx være kørekort til traktor eller truck, hygiejnebevis, naturkørekort eller et førstehjælpskursus.

Kontakt din sagsbehandler eller UU-vejleder for at høre mere om netop dine muligheder for at tilmelde dig STU-uddannelsen i Mulighedernes Huse. Du er også meget velkommen til at kontakte Mulighedernes Huse for at høre mere om indholdet i uddannelsen.

Vi ser frem til at møde dig!

Kom ud og få naturoplevelser

Med hele familien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få seneste nyt fra Nyruphus

Friluftsrådet

Familie og Naturoplevelser - Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2013 Nyruphus