logo nytest

Bliv frivillig

gnask

Bliv frivillig på Familie og Naturoplevelser Nyruphus. 

Som frivillig er du med til at gøre en forskel for dig selv og andre - og du vil samtidig få gode oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken. Meld dig som frivillig, hvis du har lyst og tid, og gerne vil være med til at give Familie og Naturoplevelsers besøgende en god oplevelse. Som frivillig bliver du en del af vores netværk og møder nye mennesker, der alle er med til at gøre Familie og Naturoplevelser Nyruphus til et helt specielt sted.

Stands & Sans er vores motto, så hvis du brænder for det grønne og er glad for at være ude i den friske luft og gerne vil hjælpe andre med at få en god naturoplevelse, så er det måske lige dig at blive frivillig hos os.Det kan også være. at du har nogle kompetencer såsom: at fortælle historier, spille instrumenter, et håndværk du mestrer eller andre erfaringer, som vi kan drage nytte af.

Vi ses på Familie og Naturoplevelser Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde

www.familieognaturoplevelser-nyruphus.dk

 

Kom ud og få naturoplevelser

Med hele familien

Friluftsrådet

Familie og Naturoplevelser - Nyruphus, Kongevejen 270, 3060 Espergærde, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Copyright © 2013 Nyruphus